Fuktigt i luften

Idag vaknade vi och gick ut i trädgården. Det var som att gå in i en steamer. Jag vet för vi har en sådan i en av duscharna. Min kaftan satt som klister kring kroppen och håret blev vått utan vatten. Vi satt på bänken och hörde åskan dåna förbi, för inte stannade den här inte. Att molnen skulle släppa något regn var det inte frågan om. Det var bara att ställa sig i duschen för att få vatten utifrån. 80% luftfuktighet har vi idag och det är mycket.

Nog om vädret för det är som det är. Jag gick i snigelfart och handlade åt pappa idag och passade på att köpa granatäpplen. Dessa tänker jag köra i mixern och sedan ska vi dricka smoothie. Har aldrig gjort det på den frukten och det ska bli spännande att smaka.

Vet inte om värmen gått åt huvudet på Mr J för han har börjat klippa gräset. Inte för att det har växt speciellt mycket men han kanske hoppas att det någon gång ska se ut som en gräsmatta igen.

Nu ska jag försöka komma ner till en mer normal kroppstemperatur och sitter vid en av golvfläktarna. Men det känns mer som att det är en värmefläkt.

 

Så varmt var det då vi närmade oss sanddynorna vid Atlantkusten i Frankrike. Vi såg ett enormt stort gult berg framför oss. Väldigt surrealistiskt. Där köpte jag min solhatt i en kiosk. Något som verkligen behövdes. Det var märkligt att gå på dynen och sedan se Atlanten nedanför och en vacker strand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.