Lättare att andas

Luftfuktigheten har sjunkit och det känns inte så varmt, endast +27 idag och väldigt skönt i skuggan. Men jag har inte haft måsten som inneburit att gå någon sträcka utomhus. Lite lufsande i trädgården räknas inte. Mr J klippte gräsmattan igår och med klippet kvar så ser den nästan lite grön ut. Nog för att det ska kännas bra.

Som tur är ville Mr J köra till Trelleborg för inköpen. Hundmat och byte av gaspatron till sodastreamen är ju viktiga saker som vi inte vill vara utan. Nu är lagren fyllda och vi kan leva vidare.

Såg vädret som ska bli nere på Iberiska halvön och även på Frankrikes västkust. Hetta från Afrika så man kan storkna. Jag tycker det är bra som det är just nu. Vi upplevde ju +35  ett år i Frankrike och jag kan intyga att det var varmt. Värst var det på nätterna. Väldigt svårt att sova när temperaturen är +25. Så tidigt har vi nog aldrig stigit upp på någon semester. AC är ett måste i dessa länder och en swimmingpool därtill.

Men ett kallt golv fungerar bra tycker pojkarna. Fast Kuma ligger nog helst mjukt, även vid varmt väder. Turbo föredrar busken vid fönstret på framsidan. Där i skuggan ligger hon och kurar.

Inte mycket händer just nu och vi tar det lugnt, då hösten troligtvis kan bli rätt hektisk. Mycket ska göras och ordnas med. Men ännu kan vi skjuta det på framtiden ett tag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.