Extremister på våra gator

Jag tycker inte att några extremister vare sig från höger, vänster eller någon annan stans ska få tillstånd att demonstrera på våra gator. Tycker att det är att dra demokratin till lite väl låga nivåer. Det räcker så bra att de finns på internet och vräker ur sig en massa dumheter. Då kan man i allafall välja att inte läsa eller titta på det. Att behöva se och höra det utan att kunna stänga av tycker inte jag är demokrati.

De som bor på Kungsholmen har fått höra på tal och slagord från höger och vänster. Jag tycker att man ska slippa sådant i sitt hem. De hade lika gärna kunnat samlas mitt på Gärdet och haft sitt möte där. Jag skulle ha blivit tvärförbannad om någon ställt sig utanför mitt hus och gastat. Sedan struntar jag faktiskt i vad eller vem som gör det. Man ska vara fredad i sitt hem och i sitt bostadsområde.

Det enda syftet med att demonstrera är att provocera och uppvigla människor som ha en annan åsikt.

2 svar till “Extremister på våra gator”

  1. Vi pratade faktiskt om det där idag. Tänk om man kunde få alla att låta bli att titta eller motdemonstrera, helt enkelt ignorera dem. Inte mycket till budskap att föra fram då på en folktom gata.
    Sen håller jag med dig om att de inte borde få gå inom ”bo-områden” och gapa. I sitt hem borde man vara fredad för budskap man inte vill höra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.