Lite huggsexa nu

Vem bjuder högst? Inte en endaste som jag tycker i allafall. Vi pensionärer ska nöja oss med småslantar och sedan sitta och mata duvorna i parken. Så vem ska få min röst i valet? Ole dole doff eller sten sax och påse. Jag får väl gå efter det partiet som jag anser tillgodoser min situation bäst. Det parti som inte anser att vi som bor på landet ska betala för all service som städerna ska ha. Då har jag decimerat antal partier rätt bra och kan nog urskilja det som blir bäst att ge sin röst.

Idag har vi städat uterummet igen och nu luktar det gott av såpa. Sommaren dröjer sig kvar och vi njuter av att sitta ute med hundarna. Ännu en skön vecka för oss. För att sammanfatta denna sommar så har den varit helt outstanding. Har aldrig varit med om något liknande i Sverige. Vi har aldrig stannat hemma en hel sommar tidigare så detta blev en fullträff. Vår första sommar som pensionärer också.

Nu tänker vi ju inte nöja oss med detta, utan duvorna får faktiskt vänta i parken. Fast vi har ett duvpar som har satt bo i vår häck. De har fått två ungar och idag var det ett tjatter på dessa små telningar. De är de enda duvor vi kommer i närheten av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.