Förkylningstider

Hostmedicin inköpt och första dosen intagen. Alvedon för andra gången idag också intaget. Bomull i hela huvudet, men jag står upp och har fått gjort en del nyttigheter. Små fula snökorn försökte sig på att falla när vi var ute med hundarna idag, men min arga blick mot himlen fick det att upphöra. Jag hade nämligen bestämt mig för att rensa rabatten på framsidan nu när jorden är mjuk. Tog en kvart och en rygg som protesterade när jag var färdig. Men det har jag igen till våren.

Alla räkningar betalda och jag står fortfarande på plus, så vad gör man då? Jo, jag beställde ett par till snickarbyxor. Blev så förtjust i de jag köpte att jag slog till på ett par till. Lite unikt att jag inte behöver fålla upp byxbenen, utan allt satt som jag ville. Mjuka sköna byxor som ska värma i vinter. Synd att jag inte kan ha stråhatten på mig också, men då skulle väl grannarna ringa efter pling-pling droskan. Tanten har blivit ännu tokigare.

Vi laddar upp för ett Formel 1-lopp ikväll som verkar bli riktigt spännande. Jag har aldrig tyckt om att titta på sport, men detta har jag verkligen fastnat för. Tur att Mr J också tycker om att titta på det. Han behöver bli lite uppmuntrad efter sitt besök hos ”farmor”. Hon är sängliggande och känner inte igen någon. Äter ingen fast föda och har troligtvis inte många veckor kvar.

Men jag tänker minnas min svärmor som hon en gång var, sprudlande ,glad och kvicktänkt.

 

 

En reaktion på ”Förkylningstider

  1. Ja det är nog klokt att välja de minnena framför de som skapas just nu! Att minnas våra nära och kära i ”högform” underlättar nog en hel del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.