Normaltid

Äntligen har vi fått ställa tillbaka klockorna till den normala tiden. Mitt huvud och min kropp säger tack. Jag mår mycket bättre när ljuset stämmer med min inre klocka. Därför säger jag normaltid och inte vintertid. Ingen snö har dalat ner hos oss och det är jag tacksam för. Mitt ben och fot värker i kylan och det känns som att jag är tillbaka till tiden innan sommaren kom. Inte roligt

Sådärja, då har jag gnällt klart för ett tag.

Jag har börjat tvätta alla täcken och överdrag till Mackan. Det blir mycket roligare att köra ut med allting rent. Mr J har dammsugit golven och till våren ska jag torka alla skåp. Snart ska pyjamasen på inför vintern och bubbelplast sättas på framrutan.

Palmen tog vi in igår och på dess plats står nu en stor ljuslykta. Vi kör med ledljus som tänder själv på kvällarna. Ska köpa lite granris och lägga runt lyktan. Men så mycket mer julpynt blir det inte för oss. Den riktiga julkänslan infinner sig inte när man står inför någons slut. Vi får med stor sannolikhet hålla begravning denna vinter. Därför blir det fler ljus och mindre glitter detta år.

2 reaktioner på ”Normaltid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.