Blek men uppe

Efter en natt med drömmar om både ditt och datt, var jag ganska urlakad. Eftersom pappa inte var kontaktbar igår så ville jag gå bort och titta till honom. Han satt faktiskt i rullstolen och var kontaktbar. Jag blev så glad att se honom och kunna prata med honom. Men han rosslade väldigt när han andades och helt bra är han inte. Får nog vara beredd på att det går upp och ned från dag till dag med hans hälsa.

Annars har jag varit hemma med hundarna och dammtorkat hela huset. Mr J gjorde en inköpsrunda och nu har vi fyllt kylskåpet igen. Hundarna fick resterna av fiskgratängen till middag och Kuma var alldeles våt i ögonen efteråt. Tydligen smakade maten gott. Vi brukar ge dem rester blandat med torrfodret och då blir de glada.

Nu ska vi kurera våra förkylningar och bara ta det lugnt resten av kvällen.

Jag blev förbaskad idag när jag såg att ungar kastat äpple eller pumpa på fönstret i biblioteket. Det var ju gubevars sådan där halloween igår och tydligen blev de sura då vi inte ville vara med. Funderar på att köpa ett paintbollgevär och skjuta färg på ungarna. Deras föräldrar kan gott få jobb med att tvätta kläderna sedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.