Black week

Passar bra med att det är black week just nu, för det är mörkt så in i norden ute. Jag har varken letat billiga varor eller klickat hem något. Det enda jag köpt är alvedon i mängder. Får ju det på recept av min läkare sedan benkrossen för två år sedan. Nu har det ju inte varit min fot eller ben som orsakat smärta. Den svarta veckan har varat i två veckor då min hand varit i stort sett oanvändbar. Det har inte varit läge att klicka något på datorn eller köra och handla.

Gissa om jag blev förvånad då jag vaknade i morse och inte hade någon värk alls. Det kändes konstigt och jag tänkte först att någon lurade mig. Sedan att handen säkert skulle börja göra ont längre fram. Men nu är det snart kväll och jag är fortfarande fri från värken. Kunde dra på mig strumporna utan att grina illa och även bädda sängarna.

Jag har tagit det lugnt idag och försökt att inte använda handen för mycket. Därför gick jag runt som en gammal dam med dammvippan efter att vi tittat på kvalet i F1. Det kändes lite lyxigt och jag kände mig lat. Men jag ville inte göra om samma misstag igen då värken avtog förra gången. Kan inte städa sönder mig.

Bättre lite skit i hörnen än en kropp som är rent åt helvete.

Hundarna har fått sin middag och snart blir det bubbelbad för oss tvåbenta.

En reaktion på ”Black week

  1. Ja låt handen vila några dagar till du – lätt att överbelasta om det börjat läka och värken minskat men färdigläkt är det kanske inte för den skull!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.