Födelsedag idag

Vår älskade Unkas fyller 10 år idag. Det är han som gett namnet till min blogg ”mycketyck”. Han är en herre med väldigt många åsikter om allt. En pratglad hund som har olika ljud för sig mest hela tiden. Han kom till oss som en tio månaders valp och har utvecklats till en av världens snällaste hundar.

Grattis pumpemannen !!!

Jag har gjort klar väggalmanackan som H vill ha. Hade en del nya foton i kameran som gjorde susen tycker jag. Mr J godkände i alla fall mitt jobb. Nu väntar jag bara på leveransen som ska komma i början på december.

Snö har vi lyckats slippa och det är jag väldigt glad för. Nu ska det bli varmare så frosten lär också försvinna. Inget halkande på ett tag får jag hoppas.

Min hand håller bra och jag är försiktigt glad. Inga krämpor på en vecka och livet leker igen. Man får vara glad för det lilla. Det finns de som har det värre med sjukdomar och annat elände. På tal om elände så börjar jag bli trött på våra sk politiker som inte klarar av att få till en regering. Värre än förskolebarn. Man skäms ju över att vara svensk.

När man sedan får läsa om hur fackpampar flyger ekonomiklass till Sydafrika för medlemmarnas pengar, vill jag bara spy på dem. Vad i hela friden har de i Sydafrika att göra? De behövde åka så flådigt då de arbetade under flygresan. Haha, det tror jag vad jag vill om. Sedan var de i Krugers nationalpark och jobbade också tydligen. Synd att de inte blev uppätna av något lejon.

 

4 reaktioner på ”Födelsedag idag

  1. Nog är det spännande med de där ”jobbresorna”. På så sätt är jag faktiskt glad över de restriktioner vi har i vår kommun där sådana resor aldrig någonsin skulle förekomma. Jag tror jag fått resa utomlands en gång i tjänsten och då var det verkligen jobb, ett samarbete om äldreomsorg med Spanien. Inga lyxresor där inte 🙂
    Måste också säga att våra kommunpolitiker växer till sig – de vill inte bli bjudna på julbord om inte personalen i kommunen blir det. Det är i alla fall lite ödmjukhet må jag säga 🙂 (Nu blir personalen bjudna på julbord så då får väl politikerna haka på får jag förmoda).
    Grattis till Unkas!

  2. Hahaha ja, verkligen synd att de inte blev uppätna, jäkla utsugare, fet spark i baken och betala tillbaka resekostnaden. Men i vårt land klarar sig alla myglare så bra, det är som upplagt för bedrägligt leverne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.