Efter andra advent

Redan andra veckan i advent och ett par pepparkakor har jag väl tryckt ner i magen. Inte för att jag är omåttligt förtjust i dem, men de smakar lite jul och luktar så gott. Igår tog vi det lugnt efter att ha blivit väldigt besvikna under dagen. När man bokat ett möte och inte kan komma så ringer man eller hur? Jag är i allafall uppfostrad att göra så. Som tur var fick vi ett trevligt mail från ett annat håll, vilket gjorde att humöret steg. Bara att stoppa det gamla i en säck och spola ner.

Idag är det Nobeldagen och för första gången i mitt liv är det ingen pristagare i litteratur. Samma kaos där som med vår svenska riksdag. Får se om vi kanske tittar lite på festligheterna. Något som vi däremot kommer att se är när Musikhjälpen startar ikväll. Detta år sänds det från Lund och jag hoppas att de lyckas få in mycket pengar, som ska gå till projektet att ”Alla ska få fungera olika”. Bra tema tycker jag. Kolla in Max så förstår ni varför.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: