Kapitel två

Nu är vi på tröskeln till nästa kapitel för att förverkliga vår dröm. Jag tänker inte avslöja den ännu utan det blir nästa vecka som jag gör det. Men kan säga att nu börjar en hektisk tid för oss.

Det har blivit kallare ute och jag bättrade på min förkylning med att stå ute i trädgården idag och spana upp på himlen. Glömde naturligtvis att ta på mig en extra tröja. Jag hörde jas-planen men såg dem aldrig. Så den julgranen fick jag aldrig se. Till råga på allt har vi ingen julgran hemma heller, men granris har vi med röda band omkring. Många ljus både ute och inomhus. Det behövs verkligen för nu kommer mörkret snabbt om dagarna.

Idag var det dags att köra ett par säckar till återvinningen för Mr J. Vi rensar i röran så snart har vi bara kvar sådant som vi använder. Har tänkt se över mitt bestånd av vaser och göra mig av med dem som jag aldrig använder. Tänk, vad många bra att ha saker man samlar på sig. Saker som någon annan kanske behöver. Loppis orkar jag inte ordna, men på återvinningen tar de tillvara på sådant och ger vidare till olika organisationer. Jättebra tycker jag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.