Inte vad jag väntade mig

Fick nästan en chock när jag kom ut i trädgården. Det snöar och har tydligen hållit på hela natten.

Två som blev jätteglada över allt vitt. Men Kuma ville inte gå ut alls. Han tycker inte om det kalla. Men vi gick vår långrunda och det var ingen höjdare i detta väder. Till råga på allt mötte vi en huligan. Jag säger huligan då drummeln hade virat en sjal över ansiktet. Han hade en pitbull i koppel och Mr J frågade lugnt åt vilket håll han skulle gå. Då öste huliganen en massa okvädningsord som jag låter bli att skriva här. Hotade att slå halsen av mig och det kändes inte bra.

Varför förstår folk inte att det inte är särskilt bra att gå för nära en flock på tre hundar? Särskilt när det är halt och man själv har en hund som tänder lätt.

Måste slå av mig olustkänslan och tänka på annat. Vi flyttar snart som tur är. Sedan förlitar jag mig på karma och vet att det slår tillbaka på huliganen.

I morgon är det julafton 🎅🤶

  2 reaktioner på “Inte vad jag väntade mig

  1. Anne
    december 23, 2018 kl. 13:30

    En vit jul hos er också!
    Huliganer finns det gott om dessvärre men det var väl att ta i en aning att hota att slå halsen av folk. Jag mötte en odåga (levde nog inte riktigt upp till ordet huligan) förut när jag gick med min hund (60 kg akita), jag gick åt sidan för att undvika konfrontation vilket skulle ha varit onödigt. Mycket spydigt påtalade den unge mannen att hans hund (en pitbull) minsann inte var farlig. Då kunde jag inte hålla mig utan svarade; Nej inte din hund kanske, men min… Då blev det fart på odågan, jäklar vad bråttom han hade iväg 🙂 Tilläggas bör kanske att min hund var världens snällaste men det visste ju inte odågan – ha ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: