Fortsatt rensning

Nu har vi tagit en dag med rensning och det står nog ett lass till en hel släpkärra i garaget. Det tar på krafterna och nu får vi vila tills i morgon. Jag har varit hård mot mig själv och tänker som så att har vi inte använt något på 18 år så kommer vi aldrig att använda det. Bort med det och faktiskt så är det en skön känsla. Vi plockade ju bort en del saker som stått framme inför visningarna vi haft och de sakerna sparar vi ju. Sedan tänker jag att det kan faktiskt vara roligt att köpa lite nytt. Tänker frossa på loppisar och antikshoppar senare.

Hundarna tittar storögt på oss där vi bär saker ut i garaget och undrar nog vad som håller på att hända. Nu väntar vi med att packa sådant som gör detta till ett hem och syns. Det är endast skåp,lådor och sådant som packas i första hand. Tror vi snart är uppe i tio lådor, men då är inte alla fyllda. Hälften är nog helt klara idag. Känns bra att vara igång med allt praktiskt.

Vädret är som det är och gårdagens duggregn har förbytts till gråväder med uppehåll. Men vi stannar inomhus mesta tiden efter långpromenaderna.

Igår skulle min mamma fyllt 90 år om hon levt, men hon blev inte ens åttio. Ibland känns det som att hon dog alldeles nyss, fast det är femton år sedan. Jag saknar henne fortfarande och kommer väl alltid att göra det. Hoppas hon ser oss från andra sidan och då tror jag att hon är väldigt förtjust i det vi håller på med nu.

Jag får gå till minneslunden och prata med mamma en stund.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: