Fler lådor

Vi packar ca 2-3 lådor var dag och är uppe i sexton stycken just nu. Idag var det ett tungt jobb då vi tömde ena bokhylleväggen. Åtskilliga böcker kastade vi då det var gamla lexikon och annat som vi haft i våra tidigare arbeten. De är helt onödiga och inaktuella idag så det gjorde inte alls ont att rensa bort dem. Fem tjocka böcker var har vi sorterat ut för att ha med oss i husbilen. GoT-serien ska vi se om då vi endast köpt men ej sett sista säsongen. Känns bra att ha lite småttan och gottan med sig.

I morgon ska vi packa den andra bokhylleväggen och nu ska jag säga att det börjar märkas rejält att vi flyttar. Men det känns skönt för då är vi en bit på väg. Igår var jag och beställde min medicin som läkaren lagt in. Jag hämtar ut allt för ett helt år och de hade inte allt hemma så på fredag nästa vecka får jag det. Mr J lyckades få tag i alla sina igår, men det gjorde han i Malmö när han bokade campingen.

Jag var till pappa en sväng också och levererade polkagrisar som han beställt av mig. Det gjorde honom glad. Han är lite dagvill och pratar gärna om hur det var förr i tiden. Tror att han saknar sina syskon som gått bort en efter en. Pappa är sist i skaran och det kan nog kännas ensamt då de hade tät kontakt ända tills sista veckorna. Det problemet kommer jag aldrig att ha då min syster och jag aldrig haft någon vidare kontakt och nu är den obefintlig. Tråkigt men sant.

Kvällarna som gått har vi tittat på Lasse Åberg och alla hans härliga filmer. Jag kan nog se dem en gång varje år utan att tröttna. Men nu blir det snart ett skönt bad i bubblet för oss. Det gäller att passa på när vi fortfarande kan det. Inte många veckor kvar nu.

Det dröjer säkert tills vi kan bada bubbelbad när vi lämnar huset, men i gengäld får vi en väl behövd semester. Vi kan alltid köpa ett nytt senare om vi skulle vilja ha det. Det är bara saker och nu vill jag ha upplevelser. Få nya intryck och en annan vy när jag vaknar på morgonen.

  En reaktion på “Fler lådor

  1. Anne
    december 29, 2018 kl. 17:50

    Upplevelser istället för saker låter som en riktigt god idé. Det kan jag också tänka mig att satsa på, behöver bara övertala min ”samlare” till sambo först 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: