Sista dagen på 2018

Ett duggregn omsveper oss denna sista dag på året och jag är jätteglad för det. Annars brukar jag inte tycka att det är så mysigt. Jag hoppas att det ska spöregna ikväll/natt. Det förtar all glädje för de idioter som köpt raketer och smällare. Jag tycker väldigt mycket om fyrverkerier, men inte de som gemene man köper och skräpar ned med överallt.

Igår satt vi trötta efter dagens arbete i soffan och halvsov efter att ha tittat på ”Repmånad” med Lasse Åberg. Det blev sent då vi var för trötta att resa oss och då strax efter klockan ett, smällde det som en bomb utanför vår dörr. Jag trodde att det var en riktig bomb, för jag har aldrig hört en så stark smäll. Röken låg tät på vår gata och ett stort brännmärke syntes på stenplattorna. Mr J gick ut på gatan och lyste överallt för att se så inget blivit skadat på husbilen eller huset. Jag ringde polisen och under tiden jag pratade med dem hörde vi höga smällar längre bort. Någon annan stackare blev också trakasserad av x antal idioter.

Så idag ska vi agera som att vi inte är hemma och hoppas på att ett släckt hus inte ska locka till sig idioterna igen. Tycker att det är dags att förbjuda all försäljning av detta otyg. Våra hundar klarade sig hyfsat, men två är gamla och var oroliga ett bra tag efteråt. Till och med Turbo var lite orolig. Fyra veckor kvar i denna by och det är jag oerhört glad för.

Hoppas ni alla slipper raketer och smällar.

  7 reaktioner på “Sista dagen på 2018

 1. Anne
  december 31, 2018 kl. 18:13

  Usch så läskigt! Vart är föräldrarna till ungarna som beter sig så?
  Jag håller med dig, det är ett otyg med fyrverkerier som säljs överallt och till alla och envar. Det är bara att inse att mänskligheten inte kan hantera det. Fyrverkerier i ordnade former är okej, men det här… näe.
  Gott nytt år!

 2. december 31, 2018 kl. 18:53

  Fy så jobbigt! Jag hade också ringt polisen om det hänt på vår gata.
  Gott nytt år! ☺️

 3. januari 1, 2019 kl. 00:52

  Inte klokt, dessa idioter brer ut sig. Stackars hundar som har så bra hörsel. Till 12-slaget small det tungt på vår tomt, vi hoppade högt och trodde någon bomb kastades in. Vi sprang ut och konstaterade att en granne en bra bit bort hade köpt massor av raketer o annat. Den första lät som en detonation, så riktade de hela fyrverkeriet mot oss över vägen och en annans grannes tomt. Gott Nytt År!

  • januari 1, 2019 kl. 16:08

   Den grannen hade jag tagit ett snack med idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: