Skrivare

Vår nya laserskrivare kom igår och nu är den betald. Min uppgift har som vanligt varit att installera den för Mr J är inte mycket för wajfipajfi. Den är nämligen en trådlös skrivare, vilket betyder att man inte behöver skriva ut den med usb-kabel. Vi kan skriva ut via våra mobiler/plattor också med en liten app som jag också installerat på alla enheter. Sedan var det alltså våra datorer som skulle ha maskinvaran installerad och även hitta vår TP-länk. Det tog sin lilla tid men nu är det gjort och jag har även skrivit ut en provsida så jag vet att det fungerar. Nu slipper vi leta bläckpatroner i tid och otid, för de har en tendens att ha torkat varje gång vi ska skriva ut något. Sedan är det mer praktiskt att ha en trådlös i husbilen.

Det tar på krafterna att vara hemmets it-avdelning. Idag har vi även tagit av pyjamasen på Mackan. Vi lyckades vika ihop den så att den fick plats i två säckar som vi sparat. Hur de hade fått ner den i en flyttlåda från fabriken är en gåta. De har säkert maskiner till det.

Ikväll har vi blivit av med vår billybokhylla med glasdörrar och lite annat smått och gott. Roligt att saker lever vidare hos någon annan som vill ha dem. H är inte särskilt intresserad av att ta möbler eller andra saker från oss, så vi avyttrar dem hos hans vänner som gärna vill ha dem.

Så gick den torsdagen och i morgon är det fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.