Två veckor kvar i huset

Vaknade till snöflingor som dalade ner och nu är marken täckt av ett tunt lager. Lika löjligt som dagens beslut om regeringen blev. Nu tycker jag att det ska bli nyval och så får alla börja om från början igen. Så blev det inte utan talmannen är väl rädd om sin post som han inte får ha kvar om det blir nyval. Hundrasjuttioåttatusen i månaden vill han inte bli av med. Nu ska det larvas på i 48 timmar till och då kommer väl Löfven att strössla ohållbara löften omkring sig tills han blir vald till statsminister.

Jag orkar inte bry mig så mycket i eländet utan har packat tre lådor idag. Mr J har varit och bokat byte av någon manuck i Madame som tydligen måste göras. Så vi gör vad vi ska utan fördröjning. Snart har vi packat allt vi kan få ned i lådor och sedan får flyttfirman ordna resten.

Sov inte särskilt bra inatt då vi har en höglöpande tös som inte kan hålla sig still, utan hoppar upp och ned från sängen. Tror inte de andra hundarna sov speciellt bra heller för de är väldigt trötta idag. Men vi får ge oss till tåls några dagar till. Räknar med att Turbo går ur löpet till helgen. Bättre att hon löper nu än när vi bor i husbilen.

Idag får de busa i trädgården under vår uppsikt naturligtvis. Solen har visat sig efter morgonens snöfall, men det blåser kallt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: