Kommunikationsproblem

Lika frostigt ute som Frostensons utträde ur Svenska Akademien. Käckt att få behålla bostad och lön efter att man sparkats från sitt jobb. Borde kanske söka en ministerpost i regeringen för de lyckas ju förhandla sig till både det ena och det andra.

Nog om det eländet. Jag har burit ut en del saker i husbilen och nu är den i stort sett klar för avfärd. Återstår endast de saker och kläder vi använder sista veckan i huset. Mr J har plockat ner vår stora stereohylla och nu börjar det bli lite tomt i allrummet. Det var ett riktigt tufft jobb och nu är han rätt trött. Men vi vill inte ha med den då den börjar bli skamfilad.

Jag var till pappa idag och där var det ordentliga problem med kommunikationen. Batterierna var slut till hörapparaten och han hade glömt att säga till mig att köpa nya. Mr J hade handlat det jag brukar köpa till pappa så jag hade inte någon plånbok med mig. Så det får vänta till måndag. Därför blev vårat samtal ett envägssamtal. Pappa pratade och jag nickade med jämna mellanrum så han såg att jag hörde på. Men han var lika glad som vanligt och när jag gick satte han på tvn. Man kan ju titta på bilderna tyckte han. 

  En reaktion på “Kommunikationsproblem

  1. januari 18, 2019 kl. 19:56

    Ja man har helt klart valt fel yrke. 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: