Äntligen kväll

Idag har vi kört hårt med flytten. Jag har tömt alla krukor på växter och de krukor vi vill ha med oss, är diskade och packade. Några vaser som tål det sällskapet fick följa med i samma låda. Sedan gäller det att fylla alla tomrum för det ska inte skramla om lådorna. Småskålar och några förskärare fick utgöra fyllning. Mr J tyckte att den lådan blev tung och krukor väger en del. Jag har alltid haft svårt att göra mig av med växter som frodas och därför har de inte fått vatten på tre veckor. Men några av dem mådde utmärkt ändå och mitt hjärta blöder att de inte kan få följa med.

Mr J har tvättat både husbilen och jeepen trots att det endast var ett par plusgrader. Men de var riktigt smutsiga och ju längre man väntar desto svårare blir det att få rent dem. Han var ordentligt frusen när han kom in. Nu är våra fönster kala och bilarna rena.

Jag ser fram mot kvällens bubbelbad. Något vi verkligen behöver efter denna dag. Men först ska jag läska mig med ett glas rosé.

Inget mer arbete för oss ikväll. Det är stopp nu för Mr J har kraftig näsblod och kalla tår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: