Lång dags färd

Vi steg upp halv nio i morse och hundarna fick sin rastning. Det var molnigt men uppehåll i Sibbarp. Efter påfyllning av vatten började färden över bron.

Dimman svepte in oss och när vi kom till Stora Bältsbron var den tät och vi såg inte många meter framför bilen. Så var hela vår färd genom Danmark.

När vi körde från Flensburg lättade dimman och voila solen kom fram. Så härligt. Då tog vi rast och åt hamburgare som Mr J stekt i går kväll. Hundarna fick göra sina toaletter och en bit mat.

Vi hade bestämt att köra genom Hamburg idag för att slippa fredagstrafiken. Alltså inga köer trodde vi, ha ha. Naturligtvis skedde en krock och vi hamnade i en mil lång kö. Ett tag rörde det sig inte en meter. Sedan kröp vi fram sakta.

Trodde vi kunde passera Hamburg i dagsljus, men det var mörkt när vi körde ner i tunneln under Elbe. Hade också tänkt vara på ställplatsen vid kl. 18.00 men det sket sig och vi rullade in här kl.21.00, hungriga och rätt less.

Men efter lite nattamat mår vi rätt bra, och snart ska vi sova.

70 mil har vi kört idag och så långt har vi aldrig kört på en dag. Nu ska koordinaterna tas ut för morgondagen och nu ska vi väl slippa köer hoppas vi.

God natt 😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: