Dags för att åka igen

Vaknade vid åtta efter en god natts sömn. Vi somnade bums efter att vi lagt oss. Efter första dagens körning var vi rejält trötta. Gasen värmde oss gott och på morgonen hade vi inte så mycket el. Men när vi tittade ut förstod vi varför. Det var frost i gräset. Måste ha varit någon minus inatt.

Vi gjorde oss iordning väldigt snabbt och hundarna fick sin rastning. Sedan mat till dom och jag hade gjort klart smörgåsar till oss, till det ett glas juice och vi var på väg.

Fina vyer med böljande kullar och strålande sol har följt oss hela vägen. Allt har flutit på bra i trafiken tills vi kom in i Luxemburg. Nu hamnade vi där mitt i trafiken där alla skulle hem efter jobbet. Ja, jag talar köer och aktiva filkörare. Vi ville nämligen komma till vår ställplats innan de fäller bommen. Det gör de vid 19.00 på kvällen.

Jag fick nästan ont i magen innan vi kom fram. Men vi hann och fick den plats som vi stod på ett annat år. Nu står vi på el och har bestämt oss för att bli kvar i morgon. Så bra för hundarna och lugnt.

Med +14 på dagen och nu +6 på kvällen känns väldigt bra.

En fin bild på solnedgången fick jag också. Vi hann komma hit innan det blev mörkt. Nu ska vi njuta av lugnet och äta något gott. En god whisky blir bra. Fransk radio och allt är toppen.

3 reaktioner på ”Dags för att åka igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.