Lördag vid medelhavet

Idag har vi haft en jätteskön sovmorgon. Ätit en god frukost och mina planer är att lägga lite kläder i blöt. +18 och sol med blåst gör att det torkar snabbt. Vi har en stor husbil med garage i närheten som har en tvättmaskin i sitt garage. Om de inte varit fem personer i den husbilen så hade jag kanske kunnat hyra in mig på en tvättid där, haha. De har tvättmaskiner här på ställplatsen men de öppnar inte förrens 15:e april och så länge vill jag inte vänta på att tvätta. Har ett byte lakan till så där är det inte heller någon kris. Men de har tvättautomater vid Intermarche, som är stora varuhus och där kan jag tvätta lakan.

Annars ska jag inte göra så mycket mer idag. Det kommer fler husbilar nu och det beror säkert på att det är helg och fint väder. Ska bli ännu varmare i morgon och det ser vi fram mot. Kanske shortsväder?

I kväll ska vi se finalen av melodifestivalen och det ska bli roligt. Just nu tittar vi mycket på svt-play och det fungerar jättebra. Vem tusan behöver en wok-panna på taket nu? Sedan finns det ju d-play och tv4-play som har en del bra serier och filmer. Sanningen är att vi inte ser så mycket på tv längre och det är riktigt skönt.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: