Trött av ingenting

Lite konstigt att man blir trött av att inte göra så mycket. Ja, jag har tvättat lite kläder och de fick hänga inne i duschen då jag tycker att det blåser lite väl mycket sand. Sedan fick fönstren en duvning och med microfiberduken Mr J köpte på Lidel, blev de fina. När jag ändå var i farten tog jag en trasa och torkade av förnsterbågarna och hyllorna ovanför sängarna.

Men att bli trött av den lilla övningen tycker jag verkar lite löjligt. Vi skyller på ovanan vid havsluften säger Mr J. Jag håller med, för vi sover som stockar om nätterna här. Något annat jag kan konstatera är att nästan alla husbilar som står här har minst en hund med sig. De flesta storlek större, så vi känner oss i rätt sällskap för en gångs skull.

Jag har även hittat ett bra smuttarvin. Ett sådant man kan ta ett glas av på eftermiddagen utan att få dåligt samvete. Det är ett rosé som heter Pample mousse, vilket betyder vin blandat med grapefruktjuice. Endast 8% alkohol så det känns läskande. Passar till grillat står det på kartongen som är på 3 liter. Tror den kostade ca 66:-, vilket är ett överkomligt pris. Så detta har blivit min favorit.

För den som inte förstod så var detta en film om hur nyttigt det är med grapefrukt. Alltså är det bara nyttigt med denna dryck. Man håller sig frisk och den innehåller många nyttigheter. Mitt nya nyttiga liv har startat.

  2 reaktioner på “Trött av ingenting

  1. Anne
    mars 9, 2019 kl. 20:47

    Jag tror säkert att din Pample Mousse är nyttig för dig – i lagom mängd 🙂 Ibland får man unna sig lite gott tänker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: