fbpx
Att göra en söndag

Att göra en söndag

Idag har vi gjort våra deklarationer. Här latar vi oss inte varje dag. Skönt att ha det gjort och nu slipper vi tänka på det ett tag. Även dags för oss att möta upp vår husmäklare som fått bankpappren. Vi ska ändå köra och handla i veckan så förhoppningsvis kan vi möta upp henne någonstans i Bezieres. Sedan är det bara att skriva under och posta dem till banken. Lite att göra varje vecka.

Lite svalare ute idag +19 och svag vind. Nu står det dusch på agendan för oss tvåbenta. Ska bli skönt att tvätta håret. Tror att de öppnat hallen med tvättmaskiner så till veckan blir det lakanstvätt för oss. Passar bra då det är dags att byta lakan i sängarna nu. Tur jag tog med mig några byten så vi klarat oss såhär länge.

Dagarna går och snart är det påsk. I Frankrike har de endast ledigt på måndagen som är annandag påsk. Torsdag och Fredag är vanliga dagar. Men jag tror att många tar ledigt då. De fortsätter putsningen av ställplatsen och idag var det palmerna som fick sig en ansning. Till Turbos glädje körde de bort den stora tornkranen i fredags. Hon tyckte inte om den alls. Nu slipper hon gömma sig så fort den svänger vid huset de byggt längre bort.

Inte så många som letat sig ner på stranden idag, då det inte är så varmt.

Skulle själv behöva en ansning av håret, men det får bli en annan dag. Tror inte jag haft såhär långt hår på flera år. Tur att det finns snoddar :).

 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: