Inköp idag

Dags att göra våra stora inköp och då kör vi till Lidel i Bezieres. Hade även ett möte med vår mäklare som tagit emot ett brev från banken i Köpenhamn.

I väntan på Mr J som är vår löpare.

Vi blev även glatt överraskade då en svensk husbil körde in på ställplatsen idag. Det var bloggarna ”Bo i husbil” som efter ett år på rull, nu ska upp till Sverige en sväng. Ska prata lite mer med dem när vi kommer tillbaka. Men de arbetar ju också så de kanske är glada över att få vara ifred ett tag. Det roliga är att vi följer deras blogg sedan länge. Vi kanske kan få lite tips om fina ställplatser i Spanien och Portugal. Har ju tänkt köra dit senare när vi fått nycklarna och möblerna kommit ner.

Vädret är lite tråkigt idag, med moln som skymmer solen. Så det passar bra att göra inköpen.

  2 reaktioner på “Inköp idag

  1. april 15, 2019 kl. 20:02

    Hej! Vad kul att ni nu bor grannar med Anna & Roger som skriver bloggen boihusbil! 🙂 Vi har blivit goda vänner då vi vid flertal gånger stött på varandra under resans gång så hälsa gärna från oss! Vi har följt er husjakt och väntar nu SPÄNT efter bilder på huset!! 😀 Vi är nu snart hemma i Sverige igen, men hälsar gärna på er i höst när vi rullar neråt igen. Ha det fint så länge!

    • april 17, 2019 kl. 17:29

      Så roligt att ni följer oss. Idag skickade vi in förhoppningsvis de sista pappren till banken. Står här på ställplatsen i Vias plage åtminstone Maj månad också. Vi hoppas få nycklarna till huset i Thezan i mitten av juni, sedan ska vi avropa flyttfirman så våra möbler kommer ner. Hoppas att vi kan få en tur ner till Spanien till vintern vi också.Ni är välkomna att hälsa på när ni kör nedåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: