Fredag blev en städdag

Med uppehåll och lite blåst, var det dags för oss att saneran husbilen. Mr J åtog sig att försöka få bort saltet på utsidan av bilen och jag tog insidan. När man kan ha öppet så är det lättare att göra rent inne. Med en hund som fäller är det inte alltför lätt att hålla rent och Turbo är inte den som håller sig still särskilt länge. Fast hon lät sig dammsugas när jag höll på och då åkte nog en del päls med.

Men nu är fönster och dörrar rena, vilket var behövligt. Det luktar mycket godare också. Saltet på fönstren är borta och vi kan se ut igen. Får vi bara ha uppehåll och varmt, så blir det lättare att hålla rent. Turbo slutar väl att fälla snart och då är vi tillbaka i normala gängor.

Nu fungerar våra internet igen och vi kan se på play. Det gör att allt blir roligare på kvällarna. I morgon har jag tänkt skölja upp lite småtäcken som hundarna ligger på. De är inte jättetjocka, men quiltade och det behövs sol och blåst för att de ska hinna torka under dagen. Hoppas vädret fortsätter såhär nu. Jag har en väldigt bra app med vädret och den säger att det blir ett par grader varmare i morgon, men samma vind.

Havet är fortfarande lite grönt, men nu lutar det mer åt medelhavsblått än smaragdgrönt. Lite vita gäss är det fortfarande. När vi var ute och körde kunde vi se hur det börjat växa bland vinrankorna. Det lyste grönt på fälten. Snart är april över och vi går in i maj. Min månad då jag brukar leva upp efter vintern.

Så var det. Nästa vers säger att : därför säger mamma är jag nästan alltid glad.

Lämna ett svar