Ännu en fredag

Vädret var lite mulet när vi vaknade, men nu är det soldis. Väldigt lugnt här på ställplatsen och det är lustigt för fredagar brukar det nästan välla in ekipage. Vi har börjat fundera på att flytta på oss till något mer som är lugnare. Jag tittade i camper contact och hittade en vingård i närheten av vår by. Det kan vara perfekt för oss. Så efter denna månad kör vi dit och tittar. Tror att hundarna också tycker om att se något annat. Kanske inte så blåsigt och färre husbilar.

Vi tänker köra runt och titta på sängar mm och då är et bra om vi lätt kan ta oss från vår plats och rulla in. Här är lite bökigt med träd och tydligen väntar campingen på 300 gäster i juni. Lite för turistigt för oss. Inte många bosatta som kör ner hit på sommaren. Trångt varmt och stökigt. Eftersom floden Orb har fina badplatser så tänker vi leta efter den som ska ligga närmast vår by. Det ska vara 5 min med bil så man borde kunna gå dit från vårat hus.

Det känns spännande att det närmar sig för inflyttning. Kom just på att vi behöver lite nya kläder och det var för att en granne kom med en HM-påse. Dags för oss att göra inköp också. Våra nedpackade kläder kommer ju först med flyttbilen och så länge kan vi inte vänta. Vilka problem vi har ha ha.

 

 

Kommentera