fbpx
Montpellier tur och retur

Montpellier tur och retur

Idag körde vi glada i hågen, för att se om Ikea hade sängar till oss. Vi körde på icke betalvägar, vilket då blev A 75 som är en stor fin motorväg. När vi sedan svängde av den var vägen lika fin.

I Montpellier var trafiken intensiv och det är ett måste att vara på alerten. Vår gps Lennart gjorde som han brukar och tog oss nästan rakt genom staden. Men som tur var slapp vi centrum. Det räckte bra som det var.

Vi körde förbi en jättestor plan där det var tävling i petanc. Affischer talade om att det var något slags mästerskap.

Vi kom fram till Ikea och sedan började ett snurrande. I sällskap med en fransk husbil körde vi runt och letade efter någonstans att parkera. Det finns tydligen inte en enda parkering för bilar högre än 2,5 meter. Efter en halvtimme gav både vi och den andra husbilen upp.

Trötta och besvikna tog vi oss ut ur staden. Nu var trafiken ännu mer intensiv. Mot Bezieres och nu var klockan mycket och hundarna behövde rastning. Den enda rastplatsen efter vägen var avstängd, så vi tog oss till Lidel där vi vet att man kan rasta dem.

Sedan körde vi till :

Där hade Mr J varit in ett par veckor innan och tittat. Denna gång följde jag med och nu har vi köpt säng. Lite dyrare än vi tänkt oss, men jag provlåg och hade kunnat somna direkt. Det roliga är att det är en svensk säng Hilding Olsson. I morgon får vi besked om de kan leverera den 18 :e eller om vi får den en dag senare. Ja, vi beställde hemleverans så vi slipper kludda med det.

Det kändes lite märkligt att skriva vår nya adress. Men väldigt roligt. Nu är vi tillbaka i Capestang och det har gått en dag till.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: