fbpx
Platt fall

Platt fall

Vi köpte ett plastbord och fyra stolar för att ha ett matbord tills våra möbler kommer.

Som ni ser är det en alpstuga över mat/vardagsrum och det kommer vi måla vitt innan möblerna anländer. Här syns även stolarna och bordet.

I förrgår kväll satt vi och tittade på SVT -play och stolen som Mr J satt i brakade ihop. Han låg på golvet och mitt hjärta höll på att stanna. Men som tur var klarade han sig utan att bli skadad.

Igår satt vi och tittade på sommarkrysset och jag kelade med Turbo som stod mellan oss. Då brakade min stol och jag hamnade på golvet. Mr J skulle fånga upp mig och då brakade hans stol också. Vi låg på golvet och sprattlade. Ingen av oss blev skadad och jag skrattade så jag fick ont i magen.

Nu har vi två stolar kvar och de använder vi till att ha fötterna på. Som tur är har vi två stolar som vi har i husbilen. De är inte av plast ska jag tillägga.

Här är stolarna innan de åkte ut ur huset. Det är något fel på konstruktionen då de bakre benen plötsligt bara går av.

Idag söndag är alla affärer stängda här i Thezan, så vi tog husbilen till Bezieres, 10 min till närmaste Intermarche. Vi behövde köpa sallad och bröd till middag. Längre ned på gatan till stora vägen är det en container och gissa om jag log när jag såg en likadan stol som vi haft ligga där med avbrutna ben.

Stolar av stål blir det nu.

2 svar på ”Platt fall

  1. Haha, det var då inga kvalitetsstolar det där inte. Men vilken tur att ni inte gjorde er illa, särskilt då det är hårt klinkers inunder! 🙂 Golvet måste vara svalt och skönt för hundarna i värmen. Men vilket jobb ni har med trädgården! Ska bli roligt att se utvecklingen och såklart är man nyfiken på fler bilder på och inuti huset. Härligt att ni är igång nu, med ert nya liv!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: