fbpx
Aktivera sig

Aktivera sig

Av erfarenhet vet jag att det bästa man kan göra när man är sorgsen, är att göra något fysiskt. Att bara sitta och tänka är förödande för psyket. Jag har ofta gått långa promenader och det har hjälpt. Nu är det ju alldeles för varmt att göra det här, och vi har en del att göra inomhus.

Därför körde vi igång med målning igen. Jag tog mig an dörrkarmarna. För mig är det ofattbart att förra ägaren målade guldfärg på väggarna i hallen och även på alla dörrar och karmar. Nu har vi tagit bort de flesta dörrarna. Vi upptäckte att de dörrar vi hade i gamla huset egentligen inte behövdes. De enda som är kvar är de till toaletterna. Men där ska vi göra något annat längre fram.

Här har jag hunnit halvvägs och dessa väggar ska bli vita om någon dag.

Hundarna verkar trivas i huset och med den frihet det innebär att kunna gå ut när man vill. Nu är det varmt och de är inte ute särskilt länge.

Väggarna i mat /vardagsrum är nu målade för sista gången och det är riktigt snyggt. Fast här får jag revidera mig då kortväggen mot hallen inte är målad en sista gång. Färgen tog slut och vi bestämde att nu är det bra för idag.

I morgon har jag en del administrativa saker att göra. Det är en del papper som ska skrivas på och jag ska bråka med skrivaren igen. Men det är i morgon och nu tänker jag inte på det.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: