Finulerar

Vad gör man under tiden ens dator vill uppdatera windows 10? Först kör jag diskmaskinen och sedan knölar in lakanen i tvättmaskinen. Bara 11% då får jag hitta på något annat.

Äter upp alla oliver och tar ett par glas pamplemousse. Hundarna får brioche med skinka och det uppskattar dom. Diskmaskinen klar vid 20% och då plockar jag ut all disk och sköljer upp plastbyttan där oliverna var. Går bort till garaget och kollar tvättmaskinen, jaha sköljning på G så då dröjer det en stund till. Turbo lägger sig i solen och jag lockar och pockar så hon kommer in. +33 är inte att leka med. Fyller hundarnas vattenskål med nytt vatten och drar ner jalusierna på solsidan. Ser att grannarna mitt över gatan har grillfest på gården.

Sätter mig vid datorn och kollar att internet är på. Eftersom datorn startar om då och då vid uppdatering ramlar internet bort och det hade den gjort. Tar fram skålen med mina salta grodor som är rätt smetiga efter att ha bott i container i fler månader. Men fullt ätbara. Men det gäller att inte äta för många. 35% och nu måste jag kolla tvättmaskinen. Den har stannat och dags att hänga upp lakanen på tork. Sedan locka in Turbo igen som ligger mitt i solen.

Sätter mig ned vid datorn och nu kommer en massa tankar. Läser mammas dagböcker och även gamla sms från en människa som troligtvis druckit för många glas och jag inte har kontakt med längre. En dag kommer jag att publicera dessa sms här, men inte nu. Omstart av datorn och nu går det undan lite 89% och jag blir glad. Inget svar på vad för buske jag har på baksidan, men kanske fick jag det redan igår, måste kolla.

Sådär nu är hela datorn klar och jag kan fortsätta mitt läsande av bloggar, göra inlägg i min egen och sedan stänga den för att ge hundarna deras middag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: