fbpx
Ankomstfeber

Ankomstfeber

Om herrarna som varit ute och flugit idag hade resfeber igår och morse, så har jag nog en släng av ankomstfeber. Om knappt tjugo minuter kommer de i taxi från flygplatsen. Jag går omkring och kollar så allt är som det ska och så går jag runt igen för säkerhets skull. Springer till tvättmaskinen för att se om lakanet är klart att hängas upp.

Tänkte vara lite fin idag så jag satte på mig en klänning som jag köpte här nere. Men jag tror faktiskt att det ska vara ett nattlinne. Skit samma den ärt skön och i mina ögon väldigt fin. Om jag nu vill gå omkring i en nattskjorta hela dagen så tänker jag faktiskt göra det.

Ojoj, dags att springa ut till grinden och låsa upp den så de kommer in. Verkar jag nervös? Nä, inte alls det bara ankomstfeber. Haha

Kommentera

%d bloggare gillar detta: