Magalas tur och retur

Idag vaknade vi till ett lätt duggregn och endast +21 varmt. Jag stängde av fläktarna och så tyst det blev. Man är van vid surret i huset och nu fanns det inte.

Efter att Mr J cyklat till bageriet och köpt bröd, gjorde vi upp hur vi skulle lägga upp dagen. Jag körde min yoga och sedan dusch, Mr J gjorde ingen yoga utan satte sig på tronen en stund.

En snabb titt i datorn på Magalas och var banken låg. Frågan var om var vi skulle kunna parkera vår husbil. Vi hittade en parkering som verkade fungera inte så långt från banken.

Det gjorde den faktiskt och efter att Mr J varit inne på banken en kvart har vi nu ett franskt bankkonto. Något som kommer att underlätta vårat liv här.

Sedan var det dags för inköp på Lidel i Murviel. Vi avstod från att köra till Beziers då det är festival där just nu. Mycket trafik och vi ville hemåt.

Lite mat och sedan slocknade hundarna. De var överlyckliga när de kom in i trädgården.

Duggregnet har förbytts till solsken och +25 vilket är riktigt skönt. Hoppas det blir samma väder i morgon då jag tänker tvätta kläder.

Nu kan vi skaffa franskt internet och vi får se vilken dag vi kör till Darty och ordnar det. Men det blir inom den närmaste tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: