fbpx
Administrativ dag

Administrativ dag

Min tilltro till människan försvagas nästan för var dag som går. Jag min enfaldiga trodde att en begravningsbyrå skulle hjälpa till med det som har med ett dödsfall att göra. Ha, vad jag bedrog mig. Efter att de gjort klart sitt uppdrag med att begrava en avliden så poff försvinner hjälpen i tomma intet.

Jag har fått ordna med tömning av pappas lägenhet, avsluta telefonabonnemang kontakta försäkringsbolaget då han hade en dödsfallsförsäkring. En räkning från begravningsbyrån damp in i min mail och tydligen ska jag betala den. Men det har jag fått veta två dagar innan fakturadatum. Sedan har jag två räkningar till som ska betalas och jag har även betalat tömningen av lägenheten.

Hade jag vetat om det jag vet idag så hade allt gått smidigare och jag sluppit betala allt. Banken hade kunnat gjort det åt mig. Nu ska jag se till att en bouppteckning görs också. Det kan banken hjälpa mig med.

Jag ringer och jag pratar med olika människor och känner mig lika vilse och rådvill som när jag var en liten tös. Det är en massa vänttider då köerna är långa och många .Du har plts nr… Tack för att du väntar. Suck.

Fick också besked om att en av de finaste hundarna jag träffat gått bort. Cloud min gudson somnade in i den aktningsvärda åldern av 14 år. Ett långt liv är till ända och hans husse och matte sörjer en vän som är borta.

Nu ska jag strax gå ut och hänga upp. Det kan skingra tankarna en del i detta kaos som råder. +30 och lite sol mellan molnen. Dagen är bra i det hänseendet.

 

Ett svar på ”Administrativ dag

Kommentera

%d bloggare gillar detta: