fbpx
Strosar runt

Strosar runt

Idag har vi gjort rent golven och jag har putsat speglar och glasdörrar. Det luktar gott och en dusch efteråt satt bra.

Någon efterlyser bilder på huset och jag strosade runt ute.

Entrén med den gamla soldatkistan. Där har vi alla hundhanddukar. Praktiskt att kunna stå under tak de få gånger vi behöver torka tassar. Här på kortändan ska vi ha en avlång kruka med någon växt i. Vet inte vad det blir men nästa vecka ska vi åka och köpa det.

Här är fönstret till H:s rum och dressingroom. Där är det fönsterluckor. Jag behöver bara öppna fönstret och lägga soporna på tunnorna som står vid sidan av det.

Tog en bild från garaget och trädgården på framsidan.

Såhär ser huset ut på baksidan och det är ett enplanshus vilket jag är så glad för. Det är faktiskt en inredd vind också men den använder vi inte.

Här först köksfönstret och sedan barumsfönstret och fönstret till biblioteket. Här planerar vi att ha en frukosthörna då det är skugga på förmiddagen.

Här syns fönstret till vår andra toalett. Det är en toalettstol som smular sönder avfallet och det låter som att den tuggar när man spolar. Där borta på kortsidan har det stått ett skjul och förra ägaren har tagit bort det. Men marken är full med småsten och vi har tänkt göra en pergola och ha en sittgrupp där.

Detta är fönstret till vardagsrummet och något jag är glad över är att vi har elektriska jalusier överallt. Här har vi ett galler så det är öppet hela dagarna även om vi har sämre väder. Men nu har vi +31 och ytterdörren är helt öppen.

Inget märkvärdigt hus och en del kanske skulle tycka att det inte har någon charm. Men jag föredrar detta jämfört med tre våningar och väggar där man knappt kan sätta upp något då de inte är raka eller av sten.

Vi tänker ju bo här resten av våra liv och här kan man bli gammal och ändå klara sig själv. Ett lagom stort chalet = stuga som vi ska ge kärlek och då blir det vårat slott.

Längre fram tänker vi eventuellt låta spruta om fasaden till grå som grannen har gjort. Eller så får det samma färg som idag.

Nu ska vi ha en skön lördag.

6 svar på ”Strosar runt

  1. Tack för bilderna av ert hus och tomt, så vackert med stenläggning i er trädgård, det kommer att bli fantastiskt vackert när det kommer krukor av olika slag med vackra blommor och växter och alla andra buskar och blommor som redan finns där. 🌺🌴🌻

Kommentera

%d bloggare gillar detta: