fbpx
Inget strosande

Inget strosande

Idag är det lika varmt som igår och jag bestämde mig för att inte bli svettig. Håret är tvättat och jag är insmord med både lotion och myggmedel. Men myggmedel har jag än så länge endast på fötter och ben. Satt vid matbordet och försökte läsa men det var omöjligt för det stack både här och där på benen. När jag gick in i badrummet och böjde mig ned för att spraya benen satt det en mygga där. Jag avbröt genast den påbörjade festmåltiden och sprayade som en tok. Nu verkar söndagsmiddagen vara över på mina ben för jag har inte känt något stick. Bra myggmedel de har här och jag är glad att tåla dem också.

Mr J har satt upp bräderna till vår klädhängare i hallen. Fast det gjorde han igår och idag har han lackat med bets. Mörk ek stod det på burken och efter andra strykningen känns den inte särskilt mörk. I morgon ska en burk med svart ek med hem från Bricko. Då kanske det blir rätt nyans. Sedan kommer inköp av själva hängarna och en tur är planerad till tisdag då det ska komma både åska och regnskurar. Passar bra att köra en sväng för inköp av både det ena och andra då.

Men som sagt idag håller vi oss i skuggan och det är ju ändå söndag. Fast Turbo är ute och håller ordning på ödlorna så de inte gör något dumt. Eller så står hon och spanar på grannarna som bor på andra sidan gatan.

Undrar hur länge värmen ska hålla i sig?

Vi ska även låta klippa klorna på hundarna när vi ändå är ute och kör. Det är inte klokt vad de växer här nere. Hoppas Turbo snart har fällt klart för vi gör en borstning varje dag och snart ligger en hel fäll ute på gräsmattan. Hoppas fåglarna hämtar dagens borstning.

Jag har lite ont i mitt ben idag och tror att det beror på Kumas närgångenhet i natt. Han låg på det när jag vaknade. Kanske därför jag drömde att Hitler hade tagit östra sidan av hamnen i New York. Han låg i hamnen med ett stridsfartyg som hade två stridsplan på däck. Jag skulle hindra vidare framfart och från västra sidan ordna ett motvapen. Min stridscentral var i Umeå och dem hade jag telefonkontakt med. De meddelade mig att för att kunna stoppa det hela och oskadliggöra flygplanen måste jag skaffa kåda och koskit som jag skulle blanda med något medel som de skickade med posten. Kåda finns ju i granskogar så jag begav mig ut på landet. Hittade kåda och fick en hel skopa koskit av någon granne. Kontaktade Umeå och meddelade att jag blandat alltihop. De svarade att jag måste äta av gojjan som luktade fruktansvärt illa. precis när jag skulle göra det och undrade hur mycket jag måste äta, vaknade jag.

Undrar om Kuma fes eller vad det var som fick mig att drömma så. Jag var glad att det var en dröm och att vi kunde öppna dörren och gå ut i solen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: