fbpx
Lite arbete

Lite arbete

Först ska vi ha frukost och Mr J grenslar svarta faran och susar iväg. Han körde inte omkull och nu är han duktig och har hjälmen på. Istället snubblar han när han kliver av vid Super-U och skrapade knät. Inget blod men visst svider det i skinnet.

Välkomstkommite’n står beredd och väntar. Men än hörs det inget.

Men nu är det nog husse och javisst där gnisslar grinden. Äntligen får vi baguette och skinka.

Efter frukost och dusch var tvätten klar att hängas upp.

Den torkar fort i solen och det fläktar ju lite så det blir nog bra. Mr J tar en sväng med snurradåren på baksidan och det ser väldigt bra ut efteråt.

Första påsen med turkisk peppar är slut. Den har varat i två månader. Jag tar fyra om dagen och det räcker för att släcka mitt saltbegär. Men jag har en påse kvar och nu ska jag spara lite på den.

Det ligger en husky nedanför rosbuskarna. Där ligger Turbo i skuggan och spanar på ödlor. Samtidigt har hon kontakt med Kuma som ligger vid fönstret. Nu har även han börjat gå ut själv och när han kommer in är han så glad.

Mr J har ännu inte klivit in i duschen, utan har testat järnspettet han köpte i fredags. Jodå, den fungerar bra, men det är varmt idag och nu är det sol på baksidan. Men det är inte aktuellt med att duscha nu heller. Nej, nu ska det strykas på ett lager lasyr till på det som ska bli klädhållaren i hallen.

Sen klagar Mr J på att han blir så trött på eftermiddagen /kvällen. Men han får ingen kram förrän han duschat.

I morgon har jag tänkt ut andra aktiviteter för oss allihop.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: