fbpx
Hobby

Hobby

Idag fick jag säga ifrån på skarpen att Mr J snart får skaffa sig en annan hobby. När han absolut väljer sådant som behöver handräckning blir jag lite less. Jag har mina egna hobbisar som jag sköter själv. Yogan klarar jag helt utan någon hjälp. Handklippning av rabattens gräs går också bra. Skriva behövs det bara en hand och jag är ju så flink att jag skriver med tvåhandsfattning. Klappar mig stolt på huvudet för det. Fast uppslagen till bloggen är Mr J faktiskt delaktig i.

Jag var ju så duktig och laddade tvättmaskinen med mina trosor och något annat i morse. Sedan hängde de på sträcket och vippade så fint i vinden.

Mr J ropade att han behövde handräckning och snällt hastade jag ut. En ny dörr skulle sågas till hylla i den blivande verkstaden. Där hängde alla mina trosor och sågspånen flög rakt mot dem. Jag skyndade och tog ner dem och de var ju torra som tur var. När jag skakade dem föll det massor av sågspån. Vem tusan vill ha sågspån i trosorna. Säg aldrig att jag är träig, manade jag Mr J.

Nåväl det är fredag och det är bara att njuta för de flesta hoppas jag har slutat arbeta för idag. Alltså de som fortfarande springer i ekorrhjulet. Vi andra har väl redan lutat oss tillbaka och slagit upp fredagsdrinken. Vi har idag +25 och jag klagar inte på denna höst som varit helt i min smak än så länge.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: