Uppe med solen

Vill bara för att beställa service på t.ex gaspannan en fredag. Efter många turer på Enios internetsida . Det är de som levererar elen åt oss.

Kunde Mr J få till ett serviceavtal på vår gaspanna. I onsdags fick han ett mail om att ringa dem för det var något fel med bokningen. Jaha, hur skulle det gå att prata i telefon med någon på franska? Fungerade galant för Mr J och det visade sig vara något med adressen och att han skrivit gatunummret på fel rad. Glad i hågen trodde han att nu skulle det komma en bekräftelse på att vi skulle få hit en serviceman idag på fredag mellan 12.00-17.00. Nehej då, det kom ingenting. Därför var vi spända på om det skulle komma någon eller inte. Nåja vi skulle ju kunna sova och stiga upp som vanligt, så det var väl bara att vänta då.

Klockan 09.00 plingade det på vår grind. Va? Vi flög upp som två pingpongbollar och hundarna sprang runt som yra höns. Jag slängde på mig en lång t-shirt och koppel på hundarna. Satte mig på sängen i sovrummet med dem kopplade. Mr J löpte ner till grinden och voilá där stod en servicetekniker! Vi hade beställt service på gaspannan?

Där satt vi i sovrummet tre individer som var kissnödiga till bristningsgränsen. I en timme varade pinan och Mr J gick runt och jagade flugor med flugsmällaren. Han kunde minsann slå en drill och ni vet vilken pina det är att lyssna till rinnande vatten när man är nödig. Inte kunde jag meditera heller när blåsan var i uppror. Det där med service mellan 12.00-17.00 funderade jag över och de kanske menade klockan tolv dagen innan till fem dagen efter? I så fall var det ju tur att mannen inte kom mitt i natten.

Jag tror att det är så att de får x antal uppdrag som de ska utföra under en dag och sedan är de lediga. Så på en fredag kör de på tidigt för att sedan kunna ta helg.

Vi är trötta nu och har skickat Mr J på en inköpsrunda till Lidel. Dags att fylla på förråden igen. Jag kör en maskin med nästan bara trosor. Det är tomt i lådan nu och snart kommer ett fint flaggspel med trosor vaja på klädstrecket.

Ha en fin fredag

 

Lämna ett svar