fbpx
I väntan på veden

I väntan på veden

Din order är på väg fick jag ett mail om idag och det var inte veden det handlade om. Utan det var mina bh-ar som är på väg. Ja, jag ska erkänna att jag fegade ur och beställde på internet. Jag har ju inte handlat kläder i affärer på många många år, utan beställt via internet. Efter att ha flyttat till lilla byn i Sverige började jag beställa ett och annat via internet. Främst till H i födelsedagspresent och julklapp. Tiden att åka och handla hade jag inte och eftersom jag arbetade i byn så blev det inte av att köra iväg. Hundarna har ju sina behov och då vi alltid haft tre stora så tar det lite tid att rasta och motionera dem.

Sedan bröt jag ju benet och foten 2016. Inte en chans att ens komma ut i ett halvt år, så då blev det en hel del shopping via internet. Sedan har det fortsatt och jag älskar att spara tiden till annat än shopping. Ett måttband och så är det bara att beställa. Tror inte jag behövt skicka tillbaka ett enda plagg jag beställt. Nu är det ju en ny sajt jag handlar från så jag är lite spänd på om det blir bra. Återstår att se när jag får paketet.

Det ser lite mörkt ut när man tittar bort mot bergen. Så vi går nog till andra sidan istället.

Tror inte det blir regn men vi väntar ju ved idag så man är ju lite orolig när himlen ser ut såhär.

Titta vad vi hittade här då! Jag menar inte Turbo utan den lilla blomman som tittar fram bland bladen. Säkert något giftigt men hundarna verkar inte intresserade av att smaka.

Se där då har vi blå himmel igen här på framsidan av huset. Jag sade ju det att vi har bättre väder mot vinfälten och Beziers.

Mr J är ute nu och visslar på vedgubben som kommer nu. Så nu blir det till att stapla ved i lilla skjulet. Bilder kommer i morgon. Har lite att göra nu ett tag framöver som ni förstår.

 

4 svar på ”I väntan på veden

  1. Den rosa blomman hör till bladen. Det är en Lyckoklöver. Oxalis. Den är släkt med harsyra.

  2. Jag gillar också att handla på internet. Man hinner ju kolla så mycket mer på kortare tid. Inte för att jag har ont om tid men har roligare saker att göra än att ränna runt i affärer vilket jag tycket är urtråkigt.
    Ja nu har ni väl ved så det räcker i vinter. Inte så där kul jobb men det värmer ju två gånger!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: