Ett par droppar

Idag har det regnat, men bara lite förstås. Molnen seglar över himlen och håller sig vid bergssidorna. Vi här nere vid vinfälten får inte många droppar. Men fick se en bild från Pezenas att det är översvämning på gatorna. Stackars de som drabbas. Det måste ju ha vräkt ner därborta.

Idag syns inte bergen alls utan det är endast de mörka molnen som skymtar där borta. Hundarna har varit ute efter att det slutade regna och nu håller det uppe sedan flera timmar. Luften är fuktig och det är +23 så lite kvalmigt är det. Men det blåser lite så utomhus är det faktiskt rätt skönt ändå.

Turbo ligger och spanar ut nästan hela tiden. Hon skulle nog gärna gå ut trots vädret. Men idag får det bli en inomhusdag för henne också. Plötsligt kommer det kanske en regnskur och vi vill inte ha ytterdörren öppen då det blåser från söder.

Igår bokade Mr J en flygbiljett till H och det var tur för det fanns inte många platser kvar på flyg ner i december. Det går inga flyg till Montpellier utan vi får hämta H i Marseille. En bit att köra men det får gå. Ska bli roligt att ha honom här i jul. Vår första jul i huset och i Frankrike. Men jag tror vi skippar julmaten då ingen av oss är speciellt förtjust i den ändå. Fast en Janssons frestelse ska jag nog göra ändå. H får ta med sig ett par burkar ansjovis i bagaget. Det blir bra.

Där kom solen så snart kan nog Turbo få gå ut i alla fall.

  2 reaktioner på “Ett par droppar

 1. evadramin
  oktober 20, 2019 kl. 23:16

  Låter som bra höstväder. Så roligt att ni får besök av H, är det ett barn kanske.
  Vi är inte heller så förtjusta i julmat men Janson är ju ett undantag. Men det äts ju även till påsk o andra högtider. Hur som helst så är det jättegott. Vi har två burkar med ansjovis med oss i kylskåpet. Ansjovis är ju även så gott på en ägg och sillmacka.

  • oktober 21, 2019 kl. 12:48

   H är min mans son inte ett barn då han fyller 30 år i år. Jag älskar Janssons frestelse. En Kalles kaviar ska han ta med sig till äggen. 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: