Ändrade planer

Vi trodde att det skulle bli en inköpstur idag. Först var det ju så. Sedan trodde vi att den nya grinden skulle monteras idag. Det var det andra vi planerade. Men det första alternativet föll bort på grund av det andra och så blev det ingenting av detta. Så vi hittade på annat idag.

Kuma föreslog att vi skulle ta en slappardag. Det regnade ju på morgonen och har man en päls som inte tål regn är det absolut det bästa alternativet.

Men det slutade att regna och när Mr J kom hem efter att ha köpt frukostbröd, hade han med sig denna. Nu förstår jag varför han tog husbilen. Jag var så dum och trodde att det var för att det hade regnat och att han var orolig för att det skulle börja igen.

Grenen från igår ligger ju där och väntar på att bli sågad i bitar. Det blev en timmes jobb för mig eller var det mer? Jag var den som skulle klippa alla små grenar i små bitar och lägga dem i en säck för forsling till sopstationen.

Ok,då sade Kuma och följde med ut. Fast det kändes som ett oändligt arbete.

Mr J satte igång och sågade bort alla små grenar som var mitt jobb att klippa. Vi får ta det lite i taget.

Hundarna håller koll på gatan och de som går nedanför. Min rygg kände av dagens jobb, men nu är grenen kapad och en ny säck har ställts till de andra som ska forslas bort. När jag var klar gick Kuma och jag in för att ta det lugnt ett tag.

Turbo lägger sig strategiskt och har koll på oss som är inomhus och Mr J som var så förtjust i motorsågen att han sågade en gren till från det träd som vi tror är dött. Men nu är även både Turbo och Mr J inomhus också. Solen håller på att gå ner och snart är det mörkt ute. Värmen höll i sig även idag och termometern stannade på +21.

I morgon startar en ny månad och vi ska väl vara inne i första vintermånaden, eller det kanske inte riktigt är sant. Här känns det som att nu startar hösten då vinfälten börjar skifta i färg. Grönt har börjat bli gult och rött. Men allt annat är fortfarande väldigt grönt. En granne har ett kastanjeträd och det har faktiskt blivit gul/brunt nu i löven.

Jag har kommit fram till att en parkbänk ute är något av ett måste för mig. Exakt var den ska stå vet jag inte men vi behöver en sådan. Vi hade en i gamla trädgården och den använde vi varje dag. Skönt att sitta ner och bara vara någon stund då man håller på ute. Jag tror mig veta var jag kan hitta bänken.

En bänk är både praktisk och snygg att ha i en trädgård och en liknande denna vill jag ha om det nu finns. Annars blir det någon annan. Jag är öppen för allt.

  2 reaktioner på “Ändrade planer

  1. evadramin
    oktober 31, 2019 kl. 22:33

    Så blev det lite jobb i stället. Skönt att få det gjort. En trädgårdsbänk är ju bara ett måste. Så skönt att bara kunna sitta där och njuta och titta på allt det vackra.

    • november 1, 2019 kl. 02:09

      Javisst är det ett måste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: