fbpx
Den där skrivaren

Den där skrivaren

Det är som förgjort just nu att vi ska få vakna av oss själva om morgnarna. I morse var det flyttfirman som ska tömma farmors rum, som ringde. Ska väl inte gnälla för det var ju inte direkt i ottan och vi hade väl vaknat inom tio minuter ändå. Vi steg upp och tog ut hundarna som var lite yrvakna. Kuma hade nog kunnat sova minst en timme till. Jag bar ut tvättpåsen och satte igång maskinen. Har bytt badlakan och handdukar så det är en del som ska tvättas nu.

Dags att pressa apelsiner till ny juice och koka ägg. Det gäller att starta dagen så man har lite energi att ta sig för saker. För säkerhets skull körde jag ett yogapass också. Min salong skulle ha öppet en stund idag då Mr J bokat klippning.

Tog tag i kalufsen innan min dusch och efter att Mr J duschat. När jag sedan skulle duscha så var det stopp i avloppet. Inte så smart att skaka badlakanet i duschen kanske. Håret blev en propp i hålet.

När jag duschat började suckandet och stönandet från Mr J. Han skulle skriva ut dokument från vår trådlösa skrivare. Efter diverse hårda ord fick han väl ut pappren och sedan skulle de scannas in och mailas iväg efter påskrift. Jag borde väl ha ställt in skrivaren till vårat nätverk, men förträngt att göra det. Nu fick Mr J ut och in sina dokument genom att gå förbi nätverket. Precis som vi gjorde i husbilen. Jag får väl ordna detta med nätverket snart för endera dagen ska ett nytt dokument skrivas ut. Men det får bli en annan dag.

Solen har varit framme en stund idag och Turbo låg på trappan ett bra tag då det var +17 och solen lyste lite försiktigt. Jag har förberett morgondagens maskin och sedan är allt klart för denna vecka. Mr J lyckades få batteriet till mitt armbandsur utbytt hos skomakaren/nyckelmakaren på Super-U. Ja, jag är så gammaldags att jag bär ett sådant på armen. Kommer ihåg min första klocka som jag fick på min sju-årsdag. Det var en Omega och jag var så stolt över den. Kanske lite väl ivrig att den inte skulle stanna för jag drog upp den så att skruven gick sönder. Men när den väl var lagad igen så var jag väldigt försiktig med det. Tänk så vuxen man kände sig när man hade en klocka på armen. Därför upplyste jag alla om tiden var och varannan minut.

Kommer ihåg att min fem år äldre syster hade en Certina som var riktigt smäcker och damig. Min var robust och rätt stor. Men sedan dess har jag alltid haft stora klockor, som lika gärna kunde ha varit herrur. Jag har faktiskt en smäcker guldklocka också som ligger så fint i sin ask. Köpt för egna pengar en gång i tiden. Den jag använder idag är Mr J:s avlagda. En fin Rolex han en gång i tiden fick som födelsedagspresent, men aldrig riktigt tyckt om. Han vill ha en klocka med många skruvar och olika funktioner. Nu har han två sådana och fler lär det nog bli. Vad är det med karlar och klockor egentligen?

Vill bara upplysa att i morgon är det torsdag.

4 svar på ”Den där skrivaren

  1. Det där med tekniken ställer nästan jämt till med besvär. Funkar inte så där enkelt som det framställs i instruktionen.
    Jag har inte haft någon klocka nu på många år för jag har fått nickelallergi. Enklare att använda fonen som klocka tycker jag. Men jag har en riktigt fin liten guldklocka som är ett arv efter min mamma. Den är jag mycket rädd om även om den inte fungerar som klocka men det är så fin och ett vackert minne.

  2. Det var länge sen jag hade ett armbandsur nu. Har alltid med mobilen.
    Det första armbandsur jag minns var en guldklocka jag fick av pappa när jag fyllde 9. Vem ger väl en guldklocka till en 9-åring? Det brukar väl vara nåt man får när man går i pension efter lång och trogen tjänst… Den klockan slarvade jag bort inom 14 dagar. Som sagt… Vem ger väl en guldklocka till en 9-åring?
    🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: