fbpx
Ja de é våren som har kommit igen…..

Ja de é våren som har kommit igen…..

Vrååål och där var vi vakna. Vi väcktes av ett enormt oväsen och det var ett mirageplan som flög över huset. Skorstenen är kvar, för det tittade jag efter direkt vi kom ut. Tur vi var inomhus för hade vi varit ute så hade jag säkert kissat på mig. Det där med att flyga över tätbebyggt område gäller nog inte här i Frankrike. Men vi vaknade och när vi steg ut var det:

Absolut vår anser jag. Inte för att jag vet var gränsen går i temperatur, men jag kan ju inte kalla det dålig svensk sommar när det är den 31:a januari. Härmed bestämdes det att vi skulle hålla till utomhus idag. Jag tittade för säkerhets skull vid kl 16.00 och då var det +21 så nog är det vår minsann.

Jag plockade kottar eftersom JR tänkte köra snurradåren senare. Jag är glad att han tog skitplockningen och jag fick kottarna som mangolian släpper ned lite då och då. Grannfrun kom och bonjourade samt sade några ord och sedan pratade de i familjen. Begrep inte ett ord då och misstänker att de pratade katalanska med varandra. Ska väl inte säga något då vi ju pratar svenska med varandra och de fattar ju inte ett ord av det. Lika för lika eller hur?

Så var det ju tunnan som skulle rullas hem också. Det fixar JR som den gentleman han är. Jag passade på att vila mig en stund på kistan. Se så många vita blommor som slagit ut på ängen. Fint va?

När jag skriver detta har JR snurrat ner allt gräs och det ser väldigt fint ut på framsidan av trädgården. Idag var det även premiär att ha fönstren mot trädgården öppna. Jag fästade upp gallret och vi satt och åt till ett ivrigt fågelkvitter. Fåglarna verkar ha fått vårkänslor de också. Staketet bakom Kuma ska bli tätare och lite högre innan poolen ska dit.

Än så länge är gräsmattan väldigt grön och fin, men i sommar blir det inte så mycket med den. Mindre jobb för oss 🙂

Nästa vecka har vi bokat in en kort tur till Beziers. Nästa projekt är på gång och jag hänger bara med. Men fortsätter det såhär blir det snart shorts och t-shirt.

Helgen börjar nu och även februari. Hupp…

2 svar på ”Ja de é våren som har kommit igen…..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: