Planeringstider

Det är mycket nu. Igår skulle JR beställa fläkten fläkt till köket och det gick åt fanders. Han är inte den mest erfarne internetköparen så kortet blev spärrat i x antal timmar. Jag tvingade honom att ringa upp supporten på hans bank som kunde meddela JR hur landet låg. Idag kunde han köpa bröd på kortet så ikväll ska han försöka beställa fläkten igen.

Jag ska inte tjata om temperaturer eller solen, men himlen är blå och häcken blommar. JR körde lite skräp till återvinningen utanför byn och de har asfalterat där så nu går det jättebra att köra dit med Mackan. Nu ska skräpet bort. Snälle M som hjälpt oss gick ju och skadade sitt knä så han får ta det lugnt ett tag.

Allt pryder en skönhet och inget misspryder en ful. Staketet är inte vackert men när grannens häck behagar att skicka in en blomma till oss ser det ju betydligt finare ut.

Kuma ville inte vara med på bild men ändå hålla koll på mig. Inga blommor på oleandern än så länge men snart ska det bli ett par buskar till. Jag var faktiskt inne på google earth idag och tittade på vårat hus. Bilderna var från 2018 och då hade de precis byggt upp muren här på baksidan. De hade även ett skydd vid staketet. Nu vill vi inte stänga in oss helt utan några buskar till räcker för att ge oss lite insynsskydd.

Postlådan är tömd och JR läser den ivrigt. Fast det var endast något från en av våra banker som ville informera om en överföring.

Turbo har snott ännu en pinne från vedhögen. Fast det gör inget för hon tuggar bara på pinnarna och sedan lämnar hon dem. Jag tar alltid en tur runt huset en gång om dagen för att träna foten/benet och fota lite.

Kuma har hittat sin plats. Han ligger gärna där i gräset och snart kommer blommorna att blomma. Jag tror det är påskliljor som kommer att blomma. Det är onsdag och naturligtvis hade vi ett par bollar i vår trädgård. Ungarna är ju lediga från skolan varje onsdag och tydligen ska det kastas boll som hamnar i vår trädgård. Nu låter vi dem ligga ett tag så pojken inser att det inte är så roligt att kasta in dem till oss.

Detta staket tänker JR bygga igen då vi ska ha vår pool där. Kanske med ett eget bygge eller så ett köpestaket. Vi vill ju inte ta för mycket av trädgården från hundarna. Fasen JR hotar med att köpa en spade till mig, fattar ni vad det innebär? Mer yoga säger jag bara.

  4 reaktioner på “Planeringstider

 1. evadramin
  februari 6, 2020 kl. 12:14

  Man kan ju inte vara bra på allt och JR är ju väldigt händig med mycket. Det löser sig säkert.
  Skönheten finns i betraktarens ögon. Blomman pryder sin plats väl.

 2. februari 6, 2020 kl. 12:28

  Åhå! Gratisträning på gång! Ja, när spaden väl är inköpt vill säga 😉

  • februari 6, 2020 kl. 12:43

   Blir bra att luta sig mot 🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: