fbpx
Nöjda med dagen

Nöjda med dagen

Vaknade i morse av att Turbo donkade tassen i huvudet på mig. Försökte låtsas som att jag sov men hon gav sig inte utan det kom en donk till av tassen. Bara att ge upp och slå de blå. Hon blir så glad då och slänger sig på en för att kela. När hon gör det Vaknar Kuma och börjar prata. Ingen idé för JR att försöka sova mer heller. Det var ju inte fel för vädret var underbart.

Jag skyndade ut med lakanen och körde igång maskinen. Två och en halv timme senare var allt torrt och doftade underbart. Vi satte oss ute i trädgården och drack var sin liten heiniken öl. Pratade planering och bara njöt av vädret. Jag såg en citronfjäril och det var många år sedan jag såg en sådan. Sedan var det de vanliga påfågel och nässelfjärilarna som flög omkring. Fåglarna kvittrar som tokiga just nu, men det är mysigt att sitta under en blå himmel och lyssna till dem. Vi har så lugnt och tyst på vår gata, men på andra sidan huset är det mer trafik.

Kuma verkar ha hittat sin favoritplats och han låg där i ett par timmar och sov. Turbo ligger korta stunder men sedan är det en ödla eller något annat som måste kollas upp. Lite toklek med en pinne blir det också. Men det är fortfarande lite kyligt på kvällarna. Fast vi sover med fönstret öppet och det är inte många nätter som jag måste haft det stängt.

Med andra ord har vi haft en lugn och skön dag i Chalet angel. Ingenting omvälvande har hänt och det är skönt.

Igår när jag tittade ut såg jag denna molnformation och kunde inte låta bli att fota den. Det ser nästan ut som ett rymdskepp eller en zeppelinare.

När jag skulle trycka ner jalusierna var den fortfarande kvar. Skulle ha öppnat fönstret men när man är lat så blir det en blixt med på fotot. Annars hade det kunnat bli en fin bild. Fast man kan kanske redigera bort blixten? Tips på bra fotoredigerarprogram tas tacksamt emot. Inte första gången detta händer mig.

3 svar på ”Nöjda med dagen

  1. Hmm… Finns det ingen snoozeknapp på Turbo? 😉

    Jag använder paint och PhotoShop. Var dom kommer ifrån eller vad dom eventuellt kostar har jag ingen aning om, dom bara bor i min dator… Jag vet knappt hur man använder dom heller 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: