fbpx
Stannar i trädgården

Stannar i trädgården

Vädret håller i sig och vi njuter av värmen om dagarna. Det är andra morgonen jag vaknar av att det riktigt värker i handen och fingrarna är som avdomnade. Jag måste skaka handen och hålla armen nedåt för att det ska gå över någotsånär.

Därför är jag totalförbjuden att använda handen idag. Jag har förbjudit mig själv. Hittade en liten burk tigerbalsam  i våra gömmor och kletade ut det i handen och där nerven hugger till när jag anstränger handen. För att minimera risken att få tigerbalsam i ögonen på grund av någon obetänksam rörelse. Eller att någon av hundarna får på sig balsam. Man får ta det man har och i mitt fall en socka.

Vi hörde röster från vinfältet och JR sade att det var vingubbar därute. Men jag och Kuma tittade noggrannare och såg att det var två vingummor som gick och finklippte rankorna. Så nu är det riktigt fint därute. Kuma skäller ju inte utan buffar bara när han vill varna för inkräktare.

Nu är alla plåtar på plats där köksfläkten ska sitta och nu är det bara den som ska sättas på plats. Så var det ju den däringa makapären till röret som vi måste köpa i Beziers. Därför kopplar vi inte in fläkten förrens nästa vecka.

Vår gräsmatta på framsidan ser nästan ut som en fin blomsteräng just nu. Fåglarna har plockat nästan all päls som JR borstat av Turbo. Det verkar som fällningen avtar nu. Dags för gräsklippning snart antar jag.

Min hand verkar ha mått bra av tigerbalsamet så det får bli en smörjning innan läggdags också. Sedan åker sockan på handen. Jag gillar ju egentligen inte vita tubsockor, men man kan ju använda dem till mycket. Ikväll dödar vi eventuella bakterier med whisky. Läste att någon botat sig från corona med just whisky och honung. Verkar som en trevlig medusin.

Önskar alla en virusfri fredagskväll.

9 svar på ”Stannar i trädgården

  1. Tigerbalsam kan vara bra och allt som hjälper kan vara bra. Ta det nu mycket lugnt med din hand.
    Önskar er en trevlig kväll med att döda virus och bakterier.

  2. Alltså Lotta, det låter som om du har karpaltunnelsyndrom. Jag har haft det i båda händerna, blev opererad och bra direkt. Sök läkare! Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: