fbpx
En konstig månad har det varit

En konstig månad har det varit

Läser lite i förra årets almanacka och var vi var i livet då. Väldigt mycket annorlunda än idag kan jag se.

Näst sista dagen i mars har bjudit på lite svalare väder men ändå så att vi kunde sitta ute och inta våra b-vitaminer. 25 cl läste jag på flaskan och det är alldeles lagom. Men det har regnat inatt och även på morgonen så jag hjälpte till att leta efter vårat paraply i morse. JR skulle nämligen köpa gurka och försöka med att gå in på Brico och köpa tätningsmassa. Vi vet ju att det kan vara kö på måndagar och om det börjar droppa är det bra med paraply. Nu hade vi varit så ordentliga att vi ställt ut det i Mackan så inne i huset var det inte. Men den som letar finner annat.

Efter kattrackarns utfall mot Turbo fick jag ju ont första gången och då var JR så snäll och köpte ett stöd på apoteket. Men efter ett tag kände jag att jag inte behövde ha det. Nog visste jag att det inte var bortkastat men var det fanns hade jag inte en aning om. Så idag har jag haft det på och gissa om det gör nytta. Jag kan i stort sett använda handen precis som vanligt med stödet på. Den är så enkel att ta av och sätta på igen, vilket är bra då jag behöver tvätta händerna vid vissa tillfällen. Även smörja in dem med handkräm.

Trädgårdshäng idag med blev det ju. Hörde polissirener vid två olika tillfällen och det var väl i stort sett nästan det enda oväsen som var. Annars var det bara grannen Eli som hälsade över staketet och frågade om allt var bra med oss. Sådant värmer för det är man verkligen inte van vid från Sverige. Trots att vi bott i en liten by där så var det inte många som brydde sig.

Turbo tog några rejs idag med och roade oss när vi satt ute.

Glömda pinnar hittades och då blev det ännu roligare att springa runt. Men Kuma tittade bara förundrat på. Att hon orkar var det som han tänkte. Jodå, det gör hon men inte så länge. Annars går hon sina rundor i trädgården tittar på ena sidan och så den andra. En hund skäller någonstans och då ska hon se var. Någon granne ropar till en annan och då ska hon dit och lyssna.

Ska också berätta att elaka tanten som stjäl bollar har lagt ännu en boll i bollgömman. BollKalle har för sjuttiofjärte gången lyckats kasta in den gula bollen till oss och det bästa är att han inte vet att den hamnade här. Om jag har dåligt samvete? Inte ett endaste dugg. Ibland måste man lära sig saker den hårda vägen och vi tänker ju ha vår pool där bollarna brukar hamna. Så detta är i förbyggande syfte.

Ska tillägga att jag tränat idag,som vanligt yoga men sedan har jag rullat ut den gröna till tömningen och den gula för plats hem. Nu laddar vi om inför morgondagen och kanske blir det sol då.

4 svar på ”En konstig månad har det varit

  1. Så bra att du hittade detta handstöd.
    Turbo är verkligen en busig vovve som gillar att leka.
    Du är ju verkligen så rolig med grannpojkens bollar. Jag förstår dig fullständigt.

  2. Vilken tur att du hittade tum-mitellan och att den funkar så utomordentligt bra! 🙂
    Här har det regnat hela morgonen, men preciiis just nu ser jag solstrålar på huset på andra sida gatan. Heja solen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: