fbpx
Inget skämt, det är april nu

Inget skämt, det är april nu

Det trista vädret har hållit i sig ett par dagar nu och vi håller oss mest inomhus. Jag går ut lite då och då för att fota, men det blir inte några längre stunder. Fast var förmiddag brukar vi gå ut allihopa och det gillar hundarna.

Jag lovade bilder på hur det ser ut nu när JR fått upp plattorna vid fönstren. Så här kommer först en påminnelse om hur det såg ut innan.

Sedan hur det ser ut idag.

Samma hus, samma hund men sämre väder och riktigt snyggt vid fönstren tycker jag. Gick en liten promenad till baksidan också

Här var det riktigt fult och hålet som är ska JR sätta igen. Det har varit gasspis tidigare och ledningen sitter kvar men är pluggad så den är helt onödig.

Nu ska vi låta plattorna sitta ett tag och sedan när vi får lov att köra ut och handla igen ska vi se om det finns något vi vill ha i mitten på plattorna. Men det blir kanske så att vi låter det vara såhär.

Jag har roat mig med att leka lite i mitt redigerarprogram. Har inte tittat på det så mycket tidigare, men tänkt att någon dag ska jag undersöka vad man kan göra.

Blev en lite romantisk bild av blomman som är på väg att slå ut. Det blir en sommar i år också trots den eländiga virusen. Sydfranskan stod i sitt fönster idag och vinkade så glatt åt oss. Vad glad man blir åt en sådan liten sak.

Roade mig med att göra en liten film på Turbo men den blev inget bra och verkar ändå inte gå att ladda upp här så jag får träna lite mer. Har ju hela dagen på mig.

Tog mig friheten att låna en bild av en bloggvän då jag tyckte att den var så rolig mitt i eländet.

Man måste ju skydda sig eller hur? Om nu alla munskydd är slut och man dricker te så något melittafilter inte finns hemma så…..

Var rädda om er därute…..

7 svar på ”Inget skämt, det är april nu

  1. Bilden är ju bara så rolig.
    Tror att någon typ av blomma skulle vara fint. Olika blommor på plattorna skulle väl vara fint.

  2. Hahaha det där munskyddet var kreativt må jag säga. En tager vad en haver kanske.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: