Gräddhyllan

I morse invigde vi vår fina frukosthörna och med den utsikten fick den ett nytt namn: Gräddhyllan. Vilken utsikt vi har över George Clemensou ,gatan nedanför. Skönt att sitta i skuggan och bara vara. På andra sidan gassar solen och det är varmt som i den alltså.

Mesta delen av dagen har vi tagit det lugnt idag för hundarna var trötta efter gårdagens tur. De har sovit i skuggan mest hela tiden och det är först nu på kvällen de vaknat upp lite.

Här har det börjat blomma och jag som trodde att det var en magnolia får nog revidera den tanken. Duvorna bor i trädet som är grönt hela året runt men blommar tydligen just nu. En blomma säger inget men jag tror det blir lite fler.

Jag är ingen van odlare men de som jag lyckas hålla vid liv älskar jag. För jag tycker om växter och blommor. Min pelargon trivs i alla fall och jag älskar de röda. Trender är inget för mig och när jag hittade en röd blev det kärlek direkt.

Här doftar det nästan så man blir yr av lavendel. Borde nog klippa och rensa men lite vildvuxet är väl också fint?

Mina prinsessrosor är så fina. Jag kallar dem det då de är så söta. De bleknar innan de dör och är så röda när de ska slå ut. Tror jag älskar rosor. Ja det gör jag nog och de vid gräddhyllan är outstanding. Kommer säkert bilder på dem i morgon.

Men avslutar dagen med en bild på Prins Kuma. Så fin och med nyklippta klor trippar han så fint.

Vi kör vidare på sommaren och jag kan berätta att mina byxor till tankinin passar perfekt. Så även om vi inte har en pool denna sommar så blir det åtskilliga duschar. Så canicule är vi beredda på i år.

Just nu har vi bara en så perfekt sommar som man kan ha.

4 svar på ”Gräddhyllan

  1. Gräddhyllan, vilket bra namn.
    Vildvuxen lavendel är ju så fint. Jag gillar det som inte är så “tillrättalagt” liksom!!
    Fina bilder på blommorna och finast är hundarna så klart.

Lämna ett svar